Učlani se u Udrugu

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE ČLANOVA

Drago nam je što je vaše dijete odlučilo postati izviđač i tako korisno, aktivno i u prirodi provesti svoje slobodno vrijeme.

Program udruge je skup odgojno-obrazovnih sadržaja za mlade koji se ostvaruju aktivnostima u prirodi primjenom izviđačke metode. Dijelovi izviđačkog programa su: život u prirodi, izviđački pokret, moj život i svijet oko nas.

Prema interesima mladih izviđaštvo nudi niz aktivnosti vezanih za život u prirodi – najzdravijoj okolini za rast i razvoj mlade osobe. Izviđaštvo razvija navike i vještine neophodne u svakodnevnom životu, samostalnost, odgovornost, kreativnost, jednostavnost, želju za otkrivanjem…

To je izviđački izazov! Razvitak mlade osobe…
Iako je izviđački život vezan uz prirodu, svojim radom sudjelujemo i u zaštiti prava djece, zaštiti okoliša i razvoju lokalne zajednice i civilnog društva.

Godišnja članarina za članstvo u udruzi iznosi 200,00 kn. Može se uplatiti izviđačkom voditelju do 15. 12. tekuće godine za sljedeću godinu. Ona obuhvaća: članstvo u udruzi, članstvo u Savezu izviđača Hrvatske, odredsku maramu (kad se ostvare uvjeti za polaganje zavjeta i obećanja), izviđačku iskaznicu, sudjelovanje na akcijama u organizaciji Udruge ili Saveza izviđača Hrvatske i organizaciju rada

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE POLETARACA

VODITELJI poletaraca su:

  • Ksenija Rubčić; kontakt tel: 099 396 8555; e-mail: ksenija.rubcic1@gmail.com
  • Ranka Komljenović; kontakt tel: 091 727 8350
  • Andrej Bundalo; kontakt tel: 095 528 0319

SASTANCI POLETARACA (učenici 2. do 4. razreda OŠ)svaki ČETVRTAK od 18.30 do 19.30 u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (haustor prije HTV-a, vrata desno, prvi kat). Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

 

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE IZVIĐAČA

VODITELJI izviđača su:
Danica Popilovski Topalović; kontakt tel. 091 4411 456; e-mail:
dana.bj1@gmail.com;

Sanja Bundalo; kontakt tel: 091 5466 717; e-mail: bundalo.sanja@gmail.com

SASTANCI IZVIĐAČAsvaki ČETVRTAK od 19.45 do 20.45 u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (haustor prije HTV-a, vrata desno, prvi kat). Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

Imate li bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite. Možete nam se obratiti i e-mailom.

Tijekom godine imat ćemo i izlete, natjecanja, zimovanja, logorovanja, kantonovanja… akcije u gradu, okolici i šire o čemu ćete uvijek dobiti letak sa svim potrebnim informacijama.

Kako bismo mogli što uspješnije raditi i surađivati u odgoju i obrazovanju naših članova, molimo Vas da preuzmete pristupnicu sa stranica, popunite pristupnicu u cijelosti i potpišete. Ovi podaci su nam važni zbog što kvalitetnijeg organiziranja jednodnevnih i višednevnih aktivnosti.

 

POPUNJENU PRISTUPNICU PREDATI IZVIĐAČKOM VODITELJU.

PRISTUPNICA

Oglasi