Učlani se u Udrugu

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE ČLANOVA:

Drago nam je što je vaše dijete odlučilo postati izviđač i tako korisno, aktivno i u prirodi provesti svoje slobodno vrijeme.

Program udruge je skup odgojno-obrazovnih sadržaja za mlade koji se ostvaruju aktivnostima u prirodi primjenom izviđačke metode. Dijelovi izviđačkog programa su: život u prirodi, izviđački pokret, moj život i svijet oko nas.

Prema interesima mladih izviđaštvo nudi niz aktivnosti vezanih za život u prirodi, razvija navike i vještine neophodne u svakodnevnom životu, samostalnost, odgovornost, kreativnost, jednostavnost, želju za  otkrivanjem… To je izviđački izazov! Razvitak mlade osobe…
Iako je izviđački život vezan uz prirodu, svojim radom sudjelujemo i u zaštiti prava djece, zaštiti okoliša i razvoju lokalne zajednice i civilnog društva.

Godišnja članarina za članstvo u udruzi iznosi 300,00 kn. Može se uplatiti izviđačkom voditelju do 15. 12. tekuće godine za sljedeću godinu.  Ona obuhvaća: članstvo u udruzi,  članstvo u Savezu izviđača Hrvatske, odredsku maramu (kad se ostvare uvjeti za polaganje zavjeta i obećanja), izviđačku iskaznicu, sudjelovanje na akcijama u organizaciji Udruge ili Saveza izviđača Hrvatske i organizaciju rada.

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE POLETARACA  (učenici od 1. do 4. razreda)

VODITELJI poletaraca su:  Ksenija Rubčić; kontakt tel: 099 396 8555; e-mail: ksenija.rubcic1@gmail.com

                                               Ranka Komljenović; kontakt tel: 091 727 8350

SASTANCI POLETARACA: svaka druga subota od 9.30 do 11.00 sati u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (ulaz u haustor, vrata desno, prvi kat).

Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

 

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE IZVIĐAČA I ISTRAŽIVAČA  (učenici od 5. do 8. razreda OŠ i 1. – 4. razreda SŠ)

VODITELJ izviđača je: 

Jurica Korade; kontakt tel: 098 137 1888; e-mail: jkorade91@gmail.com

VODITELJ istraživača:

Andrej Bundalo; kontakt tel: 0955280319; e-mail: andrej.bundalo17@gmail.com

 

SASTANCI IZVIĐAČA I ISTRAŽIVAČA: svaka druga subota od 10.00 do 11.30 sati u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (ulaz u haustor, vrata desno, prvi kat).

Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

Imate li bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite. Možete nam se obratiti i e-mailom. Adresa je sv.juraj.bj@gmail.com.

Sve informacije o udruzi pogledajte na https://svjurajbjelovar.wordpress.com/ i https://www.facebook.com/SvJurajBjelovar/

Tijekom godine imat ćemo i izlete, natjecanja, zimovanja, logorovanja, kantonovanja… akcije u gradu, okolici i šire o čemu ćete uvijek dobiti letak sa svim potrebnim informacijama.

Kako bismo mogli što uspješnije raditi i surađivati u odgoju i obrazovanju naših članova, molimo Vas da preuzmete pristupnicu sa stranica, popunite pristupnicu u cijelosti i potpišete. Ovi podaci su nam važni zbog što kvalitetnijeg organiziranja jednodnevnih i višednevnih aktivnosti.

Pristupnica za maloljetne članove (donijeti popunjeno izviđačkom voditelju):

Pristupnica za punoljetne članove: