Učlani se u Udrugu

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE ČLANOVA

Drago nam je što je vaše dijete odlučilo postati izviđač i tako korisno, aktivno i u prirodi provesti svoje slobodno vrijeme.

Program udruge je skup odgojno-obrazovnih sadržaja za mlade koji se ostvaruju aktivnostima u prirodi primjenom izviđačke metode. Dijelovi izviđačkog programa su: život u prirodi, izviđački pokret, moj život i svijet oko nas.

Prema interesima mladih izviđaštvo nudi niz aktivnosti vezanih za život u prirodi – najzdravijoj okolini za rast i razvoj mlade osobe. Izviđaštvo razvija navike i vještine neophodne u svakodnevnom životu, samostalnost, odgovornost, kreativnost, jednostavnost, želju za otkrivanjem…

To je izviđački izazov! Razvitak mlade osobe…
Iako je izviđački život vezan uz prirodu, svojim radom sudjelujemo i u zaštiti prava djece, zaštiti okoliša i razvoju lokalne zajednice i civilnog društva.

Godišnja članarina za članstvo u udruzi iznosi 200,00 kn. Može se uplatiti izviđačkom voditelju do 15. 12. tekuće godine za sljedeću godinu. Ona obuhvaća: članstvo u udruzi, članstvo u Savezu izviđača Hrvatske, odredsku maramu (kad se ostvare uvjeti za polaganje zavjeta i obećanja), izviđačku iskaznicu, sudjelovanje na akcijama u organizaciji Udruge ili Saveza izviđača Hrvatske i organizaciju rada

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE POLETARACA

VODITELJI poletaraca su:          

Ksenija Rubčić; kontakt tel: 099 396 8555; e-mail: ksenija.rubcic1@gmail.com

Ranka Komljenović; kontakt tel: 091 727 8350

Andrej Bundalo; kontakt tel: 0955280319; e-mail: andrej.bundalo17@gmail.com

 

SASTANCI POLETARACA (učenici 2. i 3. razreda OŠ): svaki ČETVRTAK od 18.00 do 19.00 u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (ulaz u haustor, vrata desno, prvi kat). Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

SASTANCI POLETARACA (učenici 4. i 5. razreda OŠ): svaki ČETVRTAK od 19.00 do 20.00 u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (ulaz u haustor, vrata desno, prvi kat). Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

 

 

INFORMACIJE ZA RODITELJE ILI SKRBNIKE IZVIĐAČA

                                           (učenici od 6. do 8. razreda i srednja škola)

 

VODITELJI izviđača su:

Sanja Bundalo; kontakt tel: 091 5466 717; e-mail: bundalo.sanja@gmail.com

Jura Korade; kontakt tel: 0981371888; e-mail: jkorade91@gmail.com

Danica Popilovski Topalović; kontakt tel. 095 568 2004; e-mail: dana.bj1@gmail.com;

SASTANCI IZVIĐAČA: svaki ČETVRTAK od 20.00 do 21.30 u prostorijama Udruge skauta „Sv. Juraj“ Bjelovar, I. V. Trnskog 12 (ulaz u haustor, vrata desno, prvi kat). Ponekad ćemo za vrijeme sastanka otići do obližnjeg parka ili u šetnju gradom.

Za odlaske na izlet ćemo vas obavijestiti letkom koji možete vidjeti i na web stranici udruge.

Imate li bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite. Možete nam se obratiti i e-mailom.

Tijekom godine imat ćemo i izlete, natjecanja, zimovanja, logorovanja, kantonovanja… akcije u gradu, okolici i šire o čemu ćete uvijek dobiti letak sa svim potrebnim informacijama.

Kako bismo mogli što uspješnije raditi i surađivati u odgoju i obrazovanju naših članova, molimo Vas da preuzmete pristupnicu sa stranica, popunite pristupnicu u cijelosti i potpišete. Ovi podaci su nam važni zbog što kvalitetnijeg organiziranja jednodnevnih i višednevnih aktivnosti.

 

POPUNJENU PRISTUPNICU PREDATI IZVIĐAČKOM VODITELJU:

INFORMACIJE ZA RODITELJE.udruga.2019.

Oglasi